eroakirkosta.fi

perjantai 11. huhtikuuta 2008

Kaljafestareita, kuntosaleja ja pankkeja

Kaikkosen koko viikko on nyt jokseenkin kulunut siihen, että se on suunnitellut uuteen saliin liittymistä (löysi yhden, missä on myös vesiliikuntaa), etsinyt pankkia, joka toimii (miten saa tiedon visa-laskun suurudesta, jotta tietäisi paljonko saa vielä tuhlata?) ja laittanut kalenteriinsa ylös kalja-päivät ja krapula-päivät. Eilen se kävi Marja-Leenan kanssa solariumissa (koska on turhamainen) ja vesijuoksussa. Hahaa, uusi addikti mummoutuviin vesijuoksijoihin!

Ensi viikko kulunee eri saleilla ramppaamiseen, sillä ne pitää kaikki käydä tarkastamassa. Nirsojahan tässä ei olla. Sitä paitsi seuraavien kaljanjuontien aiheuttamiin energiasaanteihin (ilta: 17 tuoppia, kännimättö snägäriltä + julmetut krapulamätöt) tarvitaan paljon hikeä ja kipeitä lihaksia.

Nyt pitäisi valita ensi viikolle ensimmäinen tunti. Vaihtoehtoina on Pilatesta, Body pumpia, Corea, Fitballia, Powerbodya, Kuntothaita, Joogaa ja kaikkea muuta, joiden eroa en todellakaan tiedä. Siellä olisi seniorijumppaa ja mietin, saanko mennä sinne, jos mielestäni olen jo aika vanha? Koska siltä tuntuu, kun ei ymmärrä uudesta salikulttuurista mitään.

Ja todella toivon, etten vaalenna hiuksiani liikaa, nuku liikaa solariumissa ja huomaa joku päivä kulkevani kaupungilla ylläni pinkki veluurinen (kirjoitetaanko se noin...?) verryttelyasu päällä Davidin lippis päässä ja iso treenikassi, josta kurkistaa chihuahua tai jokin muu rottakoira, olalla kohti uutta positiivista onnistumista elämässä? Ei. Pidän kurjuudesta. Musta on hieno väri ja vakava naama on mysteeri. En varmana naura. En. Taidan vielä valkaista naamani ja ryhtyä teinigootiksi, kun ne on niin jänniä.


PS. Saatanan helsinkiläiset aukovat päätään, kun Blues ei pärjää Kärppiä vastaan. Ääliöt hyvät; miten teidän joukkoe(et) pärjää!??!?!

2 kommenttia:

Kääpis kirjoitti...

Vittuun jääkiekko. Se on turha laji, kun siinä ei saa edes tapella. Sehän sitä viihdettä on. Sulla on taas suunnitelmia, joista mulla ei ole tietoakaan. Vetäisit mut mukaan näihin sun villityksiin, niin mustakin vois joskus tulla nätti. Kiitos jo etukäteen.

Anonyymi kirjoitti...

Kumma juttu muuten, mulle ei kukaan oo tullu aukoon päätään...johtunee siitä et Kärpät voitti joten noi blues-fanit on nöyrinä...tai sit tää on vaan harhaluulo.