eroakirkosta.fi

tiistai 8. huhtikuuta 2008

Niin, että paskaa huomenta vaan kaikille.

Tiistain kunniaksi tuntuvat ihmiset olevan ihan hienoisen hitusen vähemmän paskoja, kuin normaalisti. Ambiuksen täti (mainostetaan nyt vähän..) leikkasi minulle pistokkaita, kun rakas Sepponi menehtyi joulun aikana kuivuuteen ollessani poissa.
Eräs toinen täti oli jättänyt vittumaisen ison pinon kannettavaa, mutta kuorman päälle jätetty hymynaamalla varustettu lappu pelasti paljon ja en tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa.

Krapula väistyi ja sen tilalle tuli tämä painostava ilma (kyllä, kerron säästä) ja sitä myöten inhottava hiki-vapina ja voilá, darra has not left the building. Tänks.

Vielä kiitokset Neiti K:lle (yritän juuri keksiä luovempia nimiä sulle...Katamaraani? Pervo pohjosen likka? Cuuma Cissa?), jolta tosiaan sain vinkin verhotangon käytöstä ja ajattelinkin näin todistajien edessä henkisesti polvistua eteesi ja pyytää lisää toimiviksi todettuja parisuhdevinkkejä. Koska tunnetusti Pelimiehet ei handlaa toimivaa parisuhdetta, joten anti tulla.
Sen voin vain miehille päin vinkittää, ettei ikinäikinäIKINÄ (ainakaan minulle) tarvitse lässyttää. Oikeasti ei ole montaa niin rasittavaa asiaa! Mihin aikaan illasta, yöstä, aamusta tai siitä seuraavasta päivästä (ja mistä kohtaa?) näytän muka siltä, etten pysty käsittelemään asiallista ja selkeää AIKUISkieltä?! Jumalauta!

9 kommenttia:

Kääpis kirjoitti...

aikuiskieli = perseestä

Kääpis kirjoitti...

HYMYILE, kirjoitin ihan sulle :)

Mierolainen kirjoitti...

Onko sulle lässytetty kuin koiranpennulle? HAHAAA!! "Kuuka ooon jo iiiso tyyttö? Tuuule tänne, tuuule tule tuuuuleee!"

Anonyymi kirjoitti...

Cuuma Cissa kuulostaa helvetinperkeleen hyvältä! Ihmissuhdevinkit saattavat jäädä aika vähiin ottaen huomioon, että oikeaoppisen verhotangon singahtelun lisäksi olen oppinut miesten miellyttämisestä vain sen, että ne tarvitsevat tarpeeksi römpsää, unta ja jääkaapin, jossa on AINA (Huom. aina!) sinappia, makkaraa ja / tai nakkeja. Eikä sitten mitään kevytversioita.
T. Perkkaan gheton pumpulipää.

Kaikkonen kirjoitti...

Kiitos Kääppäseni :) mä olen ollut yhtä hymyä täällä koko päivän syystä, jota en tiedä. Ei, en ole saanut.

Siis lässytys oli semmoista, mitä voisi kuvitella muutaman kuukauden seurustelun jälkeen. Eikä se silloinkaan olisi hyvä asia. Yök.

Voisi jotenkin yhdistää tuon Cuuman Cissan ja Perkkaan gheton pumpulipään. Perkkaan gheton Cuuma pumpulipäinen Cissa?

Ja kaikille tasapuolisesti; hajotkaa aamuunne, mun elämä rokkaa.

aino kirjoitti...

Tänään eräällä hiekkakentällä ihan teitsin himan lähellä selitin seuraavaa: "Tule tänne! Seuraa! Hyvä poika, tule pian! Joo, hyvä, hyvä poika!"

Niin, siellä kentällä oli joku täti joka koulutti koiriaan, joten piti tietty ruveta kuluttamaan teekkaripoikia mallin mukaisesti... Kun ne oli kiltisti, niin saivat kaljaa palkaksi juoksemisestaan!

aino kirjoitti...

Ja siellä jääkaapissa pitää olla kans kaljaa. (AINA.) Sen verran minäkin olen oppinut.

Kaikkonen kirjoitti...

Joo, kaljaa ON aina :) ja paljon. Siitä mä olen ollut aika tarkka..

Mierolainen kirjoitti...

Ai jumalauta kun kuulostaa hyville naisille. :D