eroakirkosta.fi

keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

I'm fine

Kahdeksan päivää puklatusta ilman puklaa on nyt koettu. Sen myötä lähti noin 3 kiloa. Nyt taas ruoka maistuu, ja pääsen jälleen keräämään vararenkaita vyötärölleni.
Vaikkapa ensi talvea varten.

Kaikille miehille tiedoksi: KYLLÄ, se ON joka kerta aivan yhtä hauskaa heittää perinteinen "hehhee, taidat olla raskaana". Ihan yhtä vitsikästä, kuin naureskelu sille, miten pienimunainen lerppakulli oletkaan. Anteeksi, hormonit hyrrää.

Eilen vietin tyttöpäivää shoppailuterapian ja solariumin muodossa. Ostin jopa 150min solarium-kortin eli nyt siellä on pakko käydä! Turhamaisuus alkaa olla jo pelottavaa verrattuna vuosi sitten eläneeseen Kaikkoseen. Silloin oli tynkäkynnet, tummat hiukset, valkoinen naama (ja perse), rumia ja läskejä vaatteita (Aino on oikeassa, se on vaatteiden eikä ihmisen vika) ja alkoholiongelma. Illalla kävin vielä salilla. Oli rankka treeni. Tai siis olisin voinut käydä, jos olisin jaksanut.

Pornotulvan keskellä (eikö teidän työkoneenne vain ponnauta itsestään sivustoja auki...?) olen menettänyt tajuntani siitä, mikä on todella seksikästä, lutkamaista, tuhmaa tai mitävaan. Siksi mielestäni perverssein ostokseni oli vaaleanpunaiset Hello kitty-rintsikat. Etenkin tällaisen ihmisen päällä, joka on selkeästi niihin ainakin sen 8 vuotta liian vanha.


PS. Ike on vain viriili mies, joka ymmärtää pillun päälle.
Ei laadukkaan, mutta kuitenkin.

2 kommenttia:

Kääpis kirjoitti...

solarium? tekoaurinko? MÄ TAHTOO JA. vitun lehmä opettele vastaamaan puhelimeen.

Mierolainen kirjoitti...

Say what? Ootsä ollu KAHDEKSAN päivää laattataudissa? On aika reipasta varmaan ollut.

Sä oot nyt sitten lopettanut tyystin dokaamisen? Hmm, ei ehkä hyvä.