eroakirkosta.fi

perjantai 4. huhtikuuta 2008

Hyviä perseitä ja pelottavia lapsia

Eilisen homomiehet-keskustelun pohjalta tuli nyt mieleen, että jokainen nainen tarvitsee...

-homokaverin, joka vie ostoksille
-teekkarikaverin, joka vie kaljalle milloin vain
-työkaverin, jolla on hyvä perse

Eli kaikki hyväperseiset homo-teekkarit voivat ilmoittautua toimistooni.


Töissäni käy välillä lapsia. Se pelottaa joka kerta ihan yhtä helvetisti, koska niihin ei ikinä totu. Siis lapsethan tunnetusti haisevat, tulevat kalliiksi ja ovat muuten vain todella ärsyttäviä (Ei Niko-Petteri, äidillä on nyt darra, nyt ei harjoitella piano-tuntia varten...).

Ja monet teistä jo tietävätkin miten paljon kännistä Kaikkosta pelotti, kun sille pistettiin syliin 8kk vanha Atte, jolla ei edes ollut kypärää, eli se ihan oikeasti olisi voinut mennä rikki, jos se putoaisi, jolloin Kaikkonen olisi joutunut hommaamaan niille arviointikyvyttömille vanhemmille uuden lapsen.
Siis astu tilanteeseen, missä olet juonut pullon skumppaa ja kulhon boolia, seisot sukulaistesi keittiössä jalassasi kengät, joilla et osaisi selvinpäinkään kävellä kun yllättäen syliisi isketään muksu, joka vain nauraa tätimäiselle suvi-humalallesi ja puristelee tissejäsi. Aivan.

Keskiviikkona täällä kävi 12-14v. finninaamoja, jotka hönöttäen kyselivät paljonko tämä talo maksaa. 20miljoonaa. WAU. Okei, nämä lapsoset olivat ihan meneviä ja yhden päähän ei mahtunut meidän työmaakypärä, koska sillä poitsulla oli niin valtava afro. Siis se kypärä änkeytyi päähän ja hetken kuluttua "plop" se ponnahti ylös.

Edellisellä kerralla täällä oli muistaakseni ekaluokkalaisia (BTW. kuka muistaa vielä: ekaluokkalainen, kävelee kuin nainen sekä kikkarapää, kikkarapää, naisia metsästää...), joista yksi mystisesti katosi. Kyllä se sitten löytyi, mutta oli silti aika taidokasta KADOTTAA LAPSI tänne ihmismuodossa olevien saatanoiden keskelle. Niin, heitä vaan sille koiralle se pekoninpala...

4 kommenttia:

Mierolainen kirjoitti...

Kuulostaa hyvin mielenkiintoiselle duunille. Mä haluan kanssa kahdenkymmenen miljoonan taloon.

nuunis kirjoitti...

ihanaa kun joku muukin on tota mieltä lapsista! musta on niin väärin ettei oikein saa sanoa, ettei ole lapsi-ihminen, mutta ei-koiraihminen taas saa olla, vaikka ne on vitusti siistimpiä kuin lapset.

afrotarinalle nauroin kuin pikkusika, mahtavaa, etenkin toi "plop".

Anonyymi kirjoitti...

No jo on Kaikkosella jutut...Taas tekee mieli raastaa sydän irti juustohöylällä ja juosta uudestaan seinään.

Kaikkonen kirjoitti...

Niinkuin jo syksyllä totesin viime kevään vauvoista (koira- ja ihmis-) niin olin paljon innostuneempi niistä koiraversioista, koska niistä nyt vaan sai paljon enemmän irti.

Ja sinä anonyymi...kukas vittu oot ja miks mä en ymmärrä mitä helvettiä sun kommentti tarkoittaa? Oliko sun äitis ja isäs serkuksia tai jotain?