eroakirkosta.fi

perjantai 19. lokakuuta 2007

Ahkera Kaikkonen

Tehotyttö Kaikkonen on ollut ahkera. Kuvia hän on skannannut noin 50kpl (no ette saa nähdä, hävettää), tehnyt listaa ihmisten osoitteista (en omista osoitekirjaa), pohtinut keille ja minkälaisia joulukortteja tekisi/lähettäisi ja toiminut kiukkuisena hermoromahduksen partaalla olevana kouluttajana.
Olen myös toiminut viihdyttäjänä (=jokapaikanhöyläpelle) ja yleisenä naurunkohteena.

Kirjoitettuani noin 80 "osoite muuttuu"-lappua päätin opetella myös vasenkätiseksi. Ihan vain tasavertaisuuden nimissä, jotta saisin molempiin käsiini jännetuppitulehduksen. Aih.

Eli ahkera päivä takana ja kotona odottaa kiukkuinen kani (se ei vieläkään tajua, miks mun pitää käydä töissä ja olla pois sen hurmaavasta seurasta), äiti ja naminami-ruokaa mitä em. vanhempi Kaikkonen on hakenut Stockan herkusta. Torstai on toivoa täynnä.

Ostin muuten eilen pipon, joka on marjapuuron värinen (joidenkin mielestä, kiitti) ja näytän vähä spurgulta, jolla kuitenki on iha helvetin hyvä värisilmä.

ps. Tiedoksi vain, että tässä iässä se, että joku on sinua pidempi, ei tarkoita automaattisesti sitä, että hän olisi sinua vanhempi. Tuli vaan mieleen.

Ei kommentteja: