eroakirkosta.fi

torstai 11. lokakuuta 2007

Miehet ja naiset

Mitä tämä kertoo työyhteisöstämme; värjäsin eilen hiukseni (aika iso ero vanhaan väriin) ja ensimmäisen 45min aikana asiasta ovat huomauttaneet 4 raksamiestä ja yksi IT-puolen poika. Ei yksikään nainen. Onko tämä sitä, että naiset eivät kehu toisiaan, vaan ovat käpy perseessä heti, kun joku toinen on onnistunut kampaajalla käynnissään tms? Sen sijaan nämä miehet jäävät työpisteelleni roikkumaan ja puhumaan myös autoista, säästä (oikeesti, on vitun kylmä) ja seposta, vaikka yritän mielenkiinnolla lukea mitä Villellä ja Virpillä on sanottavana BB:stä.

MIKSI naiset ovat aina niin kiireisiä/kateellisia/selkäänpuukottajia/muuten vaan kusipää-ämmiä? (Poikkeuksia on Kaikkosen kaverit, koska ne on niin asennemimmejä, ettei ne jaksa leikikseenkään olla semmosia vaikeita NAISIA.)

Oikeesti paljon helpompaa työskennellä miesten keskellä. Paljon vähemmän ongelmia, paitsi että miehet ei muista edes sitä, että niiden firman assari lähti yli viikoksi Fuerte Venturaan, ja nyt kukaan ei lajittele niiden postia, pese kahvikonetta, eikä mitään muutakaan, mihin jokaisen oikeasti kuitenkin pitäisi kyetä ihan ite. Vaikka olisikin insinööri.

Ainut ongelma miesten keskellä hyörimisestä on se, että kun näkee josta kusta niistä jonku tosi pervon unen (tai sen tuntuisen), on noloa nähdä se ihminen (tai pahimmassa tapauksessa NE ihmiset) seuraavana päivänä töissä. Se on kuitenkin prosentuaalisesti suurempi todennäköisyys nähdä niistä työkavereista kuumia unia, kun miehiä on enemmän. Uskoisin ainakin näin.

ps. kloorin ja bensan TUOKSUT on hyviä..sori, oon vähä perverssi ja outo.

pss. tätä kirjoittaessani ensimmäinen nainen kommentoi hiuksiani, ja sekin oli siivoaja joka on iha mahtis supermimmi, joka on aina hyväl tuulel ja epäilen se ihmisyyttä, koska se tekee täällä enemmän töitä ku keskimääräisesti 7 miestä.

1 kommentti:

NärhiA kirjoitti...

samaa mieltä niistä unista.
sen takia jäi autokoulu kesken.
olen kuitenkin kova mimmi ja karaisin itseni.
ja sain sen saatanan kortin.
että pitää tehdä elämä vaikeaksi.