eroakirkosta.fi

torstai 11. lokakuuta 2007

Tyypit käy töissä. Oikeesti. Iha rahallista korvausta vastaan hei niinku.

Marja-Liisa (ominaista kulahtanu permis, missä on vaaleita raitoja)

Marjis on miesvoittoisen firman äijämäinen tätskä, joka katsoo alaspäin firman assaribimboja ja respatyttöjä, jotka oikeasti ei ole niin helppoja, miksi Marja-Liisa ne kuvittelee. Mutta silti ihan salaa omassa pienessä mielessään Lissukka toivoo, että joku joskus häntä vikittelisi firman pikkujouluissa tai huomaisi, että hänellä on uutta kynsilakkaa.

Pertsa (ominaista pälvikalju)

Pertsa on yleensä markkinointi- tai myyntijohtaja. Pera kuvittelee, että se on toooooosi vitsikästä tytötellä kaikkia, jotka ovat 15-65v. Kaikkia. Kaupan kassaneitiä, ravintolan tarjoilijaa, lentoemäntää, poliisia ja kaikkea siltä väliltä. Siihen ei voi vastata millään muulla, kuin vaivaantuneella hymyllä. Töissä se kutsuu kerran vahingossa Marjista tytöksi ja huomaa kotiinlähtiessään, että Audin kumit on puhkastu. Ohhoh, onpas sen näköiset reiät, kuin joku olisi kirjeveitsellä käyny puhkomassa. Marjiksella oli semmonen tänään käytössä....raksuttaa Pera, raksuttaa.
Lopeta Pertsa, me ei tykätä susta.

Annukat ja Laura-Leenat eli:
Assarit ja respat ja kaikki ne muut blondit (ominaista: ahihihi, ihq, wauzi, upeeta, niinku..)

Oikeasti hyviä mimmejä, joille ei anneta tarpeeksi kiitosta siitä, että jonkun on pakko tehdä ne mapitukset, kahvitukset, pikkujoulujen järjestelyt, toimiston koristelut, kynsien viilaukset, nätiltä näyttämiset ja kaikki muukin, mikä tekee jokaikisestä toimistosta miljoonasti paremman.

HerraIsoHerraPomoMies (ominaista asenne; hyvä tai huono)
Näitä on kahta sorttia:

1) Päällikkötason Jukka, sitä keskikastia. Nakittaa...siis delegoi kiitettävän hyvin ja huutaa kuin lapsi karkkikaupassa, jos ei saa haluamaansa. Munaton mies ja ajaa bemaria. Puhuu huonoa englantia ja muutenki ihan paska jätkä.

2) Johtajatason Pekka, sitä ylintä kastia. Tervehtii aina niin leppoisasti, että markkinointiassistentti Tiina uskoo Pekan polttavan pilveä. Tykkää golfista, vaimostaan ja siitä kun firman pojat välillä "vähä hupsuttelee". Ei tunne tarvetta pönkittää omaa egoaan röyhkeällä käytöksellä; kaikki kyllä tuntevat Pekan ja tämän aseman. Rispekt.

Sitten...
...on ne kaikki mahtikset hyvät tyypit joiden takii kandee käydä töissä, koska siellä on kivaa. Ai ei ole? No, tule tänne meille töihin, tääl on ainaki aina niin siistii et meinaa pissi tulla housuun.

Ei kommentteja: