eroakirkosta.fi

keskiviikko 24. lokakuuta 2007

Hjyvä pjäevä

Aamu-uninen Kaikkonen torkutti tänä aamuna herätyskelloja (2kpl) monen monta kertaa katsomatta aikaa, jonka seurauksena hän heräsi vasta klo 8.09, jättäen optimaaliset 21minuuttia aikaa peseytyä, meikata, syödä, laittaa hiukset, pukeutua, leikkiä kani-ystävän kanssa (ettei se olisi käpy perseessä loppupäivää) ja ajaa töihin. Toisin sanoen Kaikkonen vain veti vaatteet päälle ja ajoi töihin ja töissä meikkasi vessassa. Ja se ei ollut helppo tehtävä, kun silmät olivat punaiset ja turvonneet (ja muutenkin ruma päivä), saatuaan allergisen reaktion (?) eilen ihonkuorintavoiteesta.

Koska aamu alkoi näin perseisesti, oli luvassa jotain hyvääkin. Ja sitä riittää.
Ensinnäkin pornonimeni on tästä lähtien Sylva Syntinen. Sain myös tänään (vihdoin!) työsähköpostin (vain MINÄ voin fiilistellä moista) ja siitä on riittänyt iloa, kun olen häiriköinyt kaikkia vuokralaisiamme tervehdys-viesteillä yms päläpälä-kyselyillä. Aloitin myös osoitekirjan muodostamisen, että on jatkossakin helpompaa lähettään näitä pimpelipompeli-viestejä kaikkien iloksi (olettaen, että muillakin on töissä tylsää).

Täten julistan myös itseni kruunamattomaksi Bubblesin kuningattareksi (ennätys 1 278 420) ja se kenellä on vastaväitteitä, voi ilmaista mielipiteensä osoitteessa kiinnostaa.ku.kilo.kakkaa@hotmail.com

Kämppäkuviot ovat myös edistyneet siinä määrin, että keittiö, säilytyskaapit, seinien värit sekä kylpyhuone ovat nyt valittuina. Tähän myös liittyen upeaa on se, että firmamme suostui myöntämään minulle palkallisen muuttopäivän, jolloin voin todella leikkiä habaa rekkalesboa kavereiden kanssa roudaamalla kamoja (3km päähän) ja juoda kaljaa keskellä päivää hyvällä omallatunnolla. Tervetuloa siis te, jotka tunnette ja olette kaljanhimoisia.

Sain myös tahtoni läpi siinä, etten enää pidä töissä ruokataukoja (turhia ne semmoiset, luuserit pitää taukoja) vaan saan sen palkkana. Ruokatauko täällä on lähes mahdotonta, sillä aina on joku nykimässä hihasta, vaikka karkaisin kellarin väestönsuojaan piiloon. Ja ei se niiden nykijöiden vika ole. Oma vika kun on näin mieleenpainuva naama, että kaikki minut tunnistavat ja haluavat hurmaavassa seurassani paistatella.

Vakavasti puhuen arvostan todella paljon tätä muutosta ja sitä, ettei minun tarvinnut ruinuttaa tästä muutoksen tarpeesta enempää. Näin kiittää uskollinen duunarinne Kaikkonen. Kiitoskiitoskiitoskiitos.


Ps. Kiitos sille korkeammalle voimalle, joka rikoit toisen hissimme ja jonka seurauksena sain tänne vierailevaksi tähdeksi kerpeleen komian korjaajapoitsun. Arvostan tätä enemmän kuin juustokakkua.

Ei kommentteja: