eroakirkosta.fi

keskiviikko 17. lokakuuta 2007

Naisen logiikkaa


Tiedäthän sen autossa olevan peilin, joka on siellä sisällä aika keskellä? Niin, juuri se mitä käytät apuna, kun meikkaat työmatkan aikana aina kun pysähdyt valoihin (aina ei tarvita valoihin pysähtymistäkään, jos olet näppärä). Tänä aamuna meinasin ajaa edessäni kurnutellen ajaneen auton perään, koska yritin hihallani putsata sitä peiliä, koska olin tökännyt siihen ripsaria.

Jos haluat suututtaa naisen, vastaa tämän esittämään mielipidekysymykseen "iha kiva". Toimii varmasti.
"Iha kiva"= toi juttu, mihin olet juuri panostanut henkesi ja sielusi, onkin oikeastaan aika tylsä ja mitäänsanomaton.

Kun on krapula, kaloreita ei lasketa (koska edellisenä iltana on tanssinut niin paljon. ja ei suinkaan pöydillä) ja shoppailu on myöskin rajatonta, koska se vapauttaa endorfiinia (iha salee) mikä edistää kankkusesta toipumista.

On täysin loogista, että vaatteet mitkä ostin alennusmyynnistä (enkä käytä niitä ikinä), olivat parempi sijoitus kuin se, että olisin ostanut kalliita merkkivaatteita esim. River companysta, mitkä kestävät ja pidän niitä jatkuvasti. (Pyrin juuri tästä huonosta tavasta. Eli siis annan itselleni oikeuden tuhlata entistäkin enemmän rahaa hyvällä omallatunnolla! Loogista!)

Ja tämä kiteyttää sen, miksi naiset ovat aina oikeassa: Naisten logiikka

Ps. Miksi blondi ajaa Volvoa? Koska ratissa lukeva VOLVO auttaa hahmottamaan kumpi suunta on vasemmalle ja kumpi oikealle (VolvO, get it?!)

Ei kommentteja: