eroakirkosta.fi

torstai 25. lokakuuta 2007

*Väsynyttä*

Eilen oli pitkä päivä. Töiden jälkeen reittini oli EHS-koti-Rekka Shell-Vantaa (tarviiko muka tarkentaa? Ei luulis kiinnostavan)-EHS (jälleen)-koti. Tämän jälkeen nukuin noin neljä (4) tuntia ja tänään olen väsynyt, enkä vitutuksessani pysty kuuntelemaan mitään muuta, kuin Mobyn Porcelainia. Se on juuri nyt ainut biisi, missä ei ole mitään ärsykkeitä. Paitsi että se on vähän liian hidastempoinen, ja sekin sylettää.
Ohessa kuvasarja Photo play 2008:sta innostunut pisspiss-Mysteeri neiti S. pelaamassa Kick the Fish:iä (pitäis olla smack, mutta ei ole). Sen paras taisi olla 218,2m. On meillä elämä.



Kotiin tultuani (silloin kolmen kieppeillä yöllä) päästin Kakkakone Nakeron (ihan levottomasti papanoinut. Jännä.) ulos häkistä tepastelemaan ja kuten Pussycat dollskin se tiesi; I don't need a man. Sain täyden selän hieronnan pienillä tassuilla toteutettuina ja myös täyden ihonkuorinnan pienellä ja epäkarhealla (mutta ah niin kutittavalla) kielellä. Myös pienet nököhampaat välillä "vahingossa" upposivat mureaan lihaani, mutta ei se mitään. Ei se Nasun vika ole, että olen niin helkkarin maistuva.

Ei kommentteja: