eroakirkosta.fi

maanantai 22. lokakuuta 2007

Tour de PïlluRallï 2007

Valmistautuminen

Kuten Amiskaahailija Kaikkonen tietää muidenkin teiniääliöiden tapaan, tärkeintä kruisailussa on siihen valmistautuminen. Tästä johtuen nukuin puoleen päivään asti (harvinaista nykyään minulle..jopa dagen efter) ja ensimmäiset 4 tuntia hereilläolostani katsoin Futuramaa. Siitä ideoita saaneena suuntasin henkiseksi tueksi (ja hakemaan henkistä tukea) Mestarileipoja Ainolle, jonka kakku loppujen lopuksi näytti tältä (A: se oli joko se uusi uuni, ruokasooda tai kakun huono karma, sinussa ei ollut vikaa).


Lusikoituani suuhuni tuota (taivaallisen hyvää) mömmöä, mitä vuoasta valui (iha vähän) yli, niin paljon, että viikon sokerikiintiöni oli täysi, lähdin salille. Olin jo valmiiksi päättänyt, ettei siellä saa olla ketään muita. Koska..


1) ..on lauantai-ilta klo 18.30, joten kukaan muu ei saa olla niin luuseri, että olisi tyhjällä salilla treenailemassa sen sijaan, että viettäisi laatuaikaa perheen/ystävien/kumppanin kanssa.

2) ..liikuin kommandona (unohdin sukat, urheilurintsikat ovat juuri pesussa ja alushousut "vain jäi").

3) ..ei siellä viimeksikään ollut ketään, kun kävin yksin. Tosin tämä tapahtui pari kuukautta takaperin la-su välisenä yönä klo 0.30, kun päätin hikoilla inhottavan krapulan pois (ja se lähti).

Mutta TIETENKIN siellä oli etovan reipas ihanneperhe riekkuloimassa, jotka halusivat linkin parkin kuuntelun sijaan pitää päällä tv:tä, josta tuli ruotsinkielinen kilpailu, minkä rekvisiitat oli oikeesti maksanu ehkä 2,65€. Ja tää perhe harjoitteli siellä kärrynpyöriä. En vaan ymmärrä.

Toleranssini tähän pilipaliperheeseen (no oli ne ihan mukavia) kesti vain 40 minuuttia, jonka jälkeen olin noin vartin suihkussa (lämmin vesi on luksusta.. ainakin nyt, kun sitä ei omassa kodissa ole tarjolla). Kotona katsoin lisää Futuramaa ja pukeuduin asianmukaisiin amis-vaatteisiin (ja mä kokeilin varmaan 16 eri vaateyhdistelmää).


Lähtö

Tapasimme legendaarisella pylpyrällä, jossa onnistuimme tuhoamaan ensimmäiset pari tuntia photoplayn, tupakan, KYRÄILYN, vittumaisen analysoinnin ja limpparin seurassa. Niin ja aisaparinani toimi maailman mahtavin pissisystäväni mysteerinen Neiti S.

Ensimmäinen oikea "kohteemme" oli peräti 019-alueella, villilänsi-tyylisessä Nummelan (missä ne OIKEESTI soittaa koko ajan Anssi Kelaa) karussa maastossa (=metsässä) sijaitseva Stondis (eli jöpötys eli SEISAKKI). Sieltä saa parhaat mätöt (eilen upposi makkaraperunat) parhaimmalla hinta-laatu-suhteella. Palvelu on myös hyvää, vaikka myyjäsetä hieman nauroikin meidän photoplayn pelaamiselle..niin että meillä ei olisi elämää. Kiitti.
Hyvä paikka kaiken kaikkiaan; voitin 8€ pelikoneesta.

Seuraavana missiona oli tehdä biletarkastus Maununnevalle. Kaikki ok.

Viimeisenä kohteenamme oli (myös legendaarinen) Eltsun neste. Ja sinne saavuttuamme kello taisi olla jo jotain lähempänä kahta, joten tämän jälkeen luovutimme ja menimme kotiin. Tai noh, kävimme juomassa ämpärilliset kahvia ja pelaamassa photoplayn 2008 päivitettyä konetta (upeeta) ja voitin pelikoneesta taas 8€.


Yhteenveto

Todistimme eilen, ettemme olekaan vielä liian vanhoja päättömään ajeluun ja "hengailuun" (voi g-sus) vaan olemme ihan tasan niitä samoja teinipissiksiä, kuin vuosia sitten. Eläköön taivaanrannamaalaus.

Poliisikatsaus.. Illan aikana poliiseja bongattu: noin 10 maijaa, pari normaalia kyybel autoa, 1 sivari ja 1 tutkaa pitelevä.

Sakkokatsaus.. 0€ sakkoja.

1 kommentti:

aino kirjoitti...

Ei, kyllä se olin minä joka en osannut. Siis pitäishän mun tietää, mitä tapahtuu, ku korvaa leivinjauheen soodalla. Mutku ei ollu sitä edellistä! Nyt kakun jo erittäin kärsineet jäännökset hengaavat Tampereella.