eroakirkosta.fi

maanantai 12. marraskuuta 2007

8+

Aamulla oli vähän krapulainen olo. Nestehukka ei ole kovin outo ajatus kuitenkin ottaen huomioon, että olen (kavereiden valtavalla avustuksella) viimeisen neljän (4) päivän aikana kantanut koko elämäni uuteen asuntoon. Tai no lähes. Kaikki olisi jo siellä, ellei muuttomiehemme (jolla se paku myös on) ei olisi lähtenyt dokaamaan rahojaan jo lauantaina jättäen tulematta sunnuntaina. Kyllä se lauantai-iltana vielä muisti soitella avautumispuheluita minulle ja minä kuulemma lähetän vääriä signaaleja. Eli hei te kaikki, jos olen teillekin jotai outoja seksuaalisia viboja lähetelly, niin kertokaa toki, taidan tehdä sitä vahingossa.

Tänään on tullut heti aamusta lähtien (tai siis minun aamuni alkoi klo 7.26, teistä en tiedä) tupruttanut lunta kovin isosti ja märästi. Kenkäkokoelmani uudella asunnolla on hyvin rajattu, joten jalassani on Dinskon ihana pehmoiset tohvelikengät, jotka ovat rakkaammat kuin monet monet muut asiat, mutta loskaa ne eivät estä pääsemästä kylmettämään jalkoja. Joten nyt mietin miten saisin viluisat jalkani lämpimiksi (no kyllä kyllä otin jo ne kengät pois, mutta kun sukatkin on vähän kosteat). Niin ja sukkakokoelmakin on huono ja siksi jaloissani häpeää tuottavat "epämääräisen oranssit" varvassukat.

Vaatevalikoimani on myös hieman heikko, sillä emme ole voineet lähes kahteen viikkoon käyttää pyykinpesukonetta (ja olen tunnettu vaatteiden sotkemisesta 5min viiveellä pukeutumisesta). Tästä johtuen päälläni ovat semi-mutaiset housut, vihreä lyhythihainen paita ja ruttuisa valkoinen kauluspaita. Kaiken kruunaa naama, jonka meikit on maalattu muistaakseni perjantaina. Oikeesti. Ja tämä nyt lähinnä kun ei ole vielä uuden asunnon kylpyhuoneessa sähköjä (pimeä suihkutoiminta olisi kyllä kovin JÄNNITTÄVÄÄ). Äitiäni tämä pimeys ei niin hetkauttanut, vaan hän rohkeasti ilmoitti, että voisihan sitä silti saunoa vaikka pimeässä. Niin. Kauhean hyvin se sähkösauna lämpenee.

Olemme myös hakeneet mökki-/eräretki-tunnelmaa syömällä vain kylmiä ruokia (ei ole mitään, missä lämmittää) kertakäyttöastioilta. Tosin olemme pyrkineet edes jonkilaiseen ekologisuuteen käyttämällä niitä useammin. Kun yöllä menin juomaan vettä krapulaisuuteeni, laskin tietoisesti vettä hanasta kertakäyttökuppiin, josta olin ennen sitä juonut mehua ja sitä ennen kahvia. Nam.

Yhteenvetona: muuttomme arvosanaksi antaisin 8+. Kulutin viikonloppuna varmaan noin 5000kcal/pvä enemmän kuin normaalisti ja äitini kyllä piti huolen, että kaikki tuli takaisin. Esimerkiksi eilen söin iltapalaksi pizzan, jota kompensoin tänään töissä luumujen yliannostuksella. Nyt olen oikeastaan vaan aika väsy, joten en oikeastaan tiedä, onko fiilikset tosi onnelliset vai tosi surulliset. Joskus niiden ero vaan on hiuksenhieno. Ja niinkuin apulantakin sen sanoi, kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän, jos edes sitäkään. Taisi olla muuten Hiekka.

Ja ainiin, sain jo heti ensimmäisenä yönä stalkkerin vastapäisestä talosta. Nyt alan todella toivoa, että saisin pian verhot. Tosin itsekin huomasin lempijuttuni asunnossa olevan partsilla sijaitsevan "arkun" päällä istuminen vilttiin kietoutuneena katsellen kun ghettonaapuruston narkkarit flaidaa. Kyllä Huumediileri Kaikkonen tulee todella sopeutumaan seudulle.

Ps. Lopettakaa niiden joululaulujen hoilaus, NYT ON MARRASKUU!!!

Ei kommentteja: