eroakirkosta.fi

torstai 22. marraskuuta 2007

Voi perse.

Kyllä Mestaritekstaaja Kaikkonen osaa. Kävimme eilen todella upeaa tekstiviestikeskustelua yöaikaan, ja onnistuin lähettämään seuraavanlaisen viestin isovanhemmilleni (heidän puhelinnumeronsa on osoitekirjassa edellisenä henkilöstä, kenelle viesti piti mennä): Me tässä mietittiin et pitäisköhän sun panna Kekeä* ku se ei ainakaan vois tulla raskaaks...

Jesh, juuri se, millä haluankin isovanhempieni yötä ilahduttaa. Mutta onneksi se sattui olemaan lankanumero. Huoh.

Tänään aamulla en meinannut saada bensaa tankkiin, kun en saanut bensaluukkua auki. Tämä tapahtui siis uuden ihanan lähihuoltikseni luona, joten rohkeana plikkana menin kysymään sisältä myyjältä apua. Hän tuli katsomaan autoani ja noin 4sek tarkistelun jälkeen totesi vain "mitä jos avaisit ovien lukitukset". Niin. Olin sitten lukinnut ovet. Aivan. Tämän jälkeen menin sisälle ottamaan kahvin (semmoisesta iiiihanasta automaatista=yäk) ja maksamaan ostokseni. Samaisen myyjän kommentti oli "olis tässä ollu tätä parempaa pannukahviakin". Just. Pitää varmaan vaalentaa hiuksia lisää.

Minua lohduttaa se, että jos aamu on alkanut näin perseisesti, ei tarvitse enää loppupäivää odottaa, milloin joku asia menee pieleen. Toki on vielä mahdollisuus siitä, että jokin (useampikin) asia hajoaa käsiin, mutta ainakaan se ei enää ole itsestäänselvyys, mitä tarvitsee koko päivä odottaa. Sillä totuushan nyt on se, että joka ikinen päivä Kaikkosen maailmassa jokin asia kusee, joten jos näin käy jo heti aamusta ei tarvitse koko päivää jännittää esim. kahvikoneen räjähtämistä.

*Nimi muutettu.

Ei kommentteja: