eroakirkosta.fi

perjantai 30. marraskuuta 2007

Mustia silmiä ja synkkiä metsiä

Persaukinen Kaikkonen heräsi tänään herätyskellon sijasta puheluun, joka helähti puhelimeen 8.42 tämän työkaverinsa toimesta. Niin taisi tuo kummastella minne helvettiin se Kaikkonen on jäänyt kyräilemään. Yleensä Kaikkonen kuitenkin olisi ajoissa töissä. Mutta jotain hyvääkin, se pääsi testaamaan, kuinka nopeasti selviytyy töihin. Puhelusta meni 21 minuuttia siihen, että se istui taas siellä tiskinsä takana.

Tylsyydessäni olen jo tehnyt listan mitä kaikkea pitää maksaa/ostaa/hoitaa kunhan palkka tulee. On kertynyt paljon maksettavia laskuja (vaivaiset 400€), pitäisi pestä auto (on ollut suunnitteilla viimeiset 4kk), käydä solariumissa (valko-puna-läikikäs look ei vaan ole minua) ja tietenkin shoppailla kaikkea turhaa ja tarpeetonta. Koska olen nainen.

Äsken sain oudosti alkavan puhelun numerosta +00000, mikä osoittautui puheluksi Intiasta. Niin ja se oli vain meidän lukkoseppä.

PS. On hieman vaikea kirjoittaa tänne mitään, kun ei ole tapahtunut mitään, mikä teitä voisi millään tavalla kiinnostaa. Eikö se nyt selvinnyt jo siitä, että tilitän kuinka olen myöhästynyt töistä? Haloo, se on inhimillistä ja arkipäiväistä!

Ei kommentteja: