eroakirkosta.fi

maanantai 19. marraskuuta 2007

hilpeyttä,

Olen kuulemma taas viikonlopun aikana lähetellyt näitä kummia seksuaalisia signaaleja, ja siinä ehkä suurin syy sille, miksi työmatkani kesti tänään noin kolme varttia. Lauantaina sentään olimme myöhässä tupareista 13 varttia, mikä on noin 13 kertaa tredikkäämpää, kuin olla myöhässä vartin verran.

Aiheutimme lauantaina suurta hilpeyttä, kun ostimme tuparilahjaksi halvan pornolehden ja ES:n käsirasvan. Kyllä se kaupan kassapoika YRITTI pitää pokkaansa. Ei onnistunut. Myöhemmin samaisena iltana aiheutimme hilpeyttä myös mm. yöbussissa, joka suuntasi Vantaalle. Ne, jotka tuntevat oikeasti Kaikkosen, voivat pitää tätä jo aika varmana merkkinä maailmanlopusta. Siis kerrataan nyt vielä: julkinen liikenne=paha. Yöbussi=horror. Julkisen liikenteen yöbussi Vantaalle=pelottavaa. Mutta joku kiltti setä tarjosi siellä australialaista punkkua, joten ei se nyt ihan kamalaa ollut. Minulla oli seikkailumieltä ja vakuutin itselleni sen kasvattavan luonnetta.

Krapulaa parantelimme "meidän kodissa", jonka pihalla oli "meidän volvo" katsoen 4 jaksoa pasilaa. Haimme myös pizzat ostarilta (toi on niin yheksäkyetlukua) ja myöhemmin haimme (suurta hilpeyttä aiheuttaen) iltaeväiksi maitoa, fantaa, valio playta ja puoli kiloa rusinoita. Krapulassa tapahtui myös jokin kovin outoa reaktio, jolle toivoisin jotai tieteellistä näkökantaa. Nimittäin pesin hiukseni pelkästään vedellä ja annoin niiden kuivaa itsekseen (en jaksanut harjata, olisi ollut liian vaivalloista) ja jostain syystä suorat hiukseni menivät täysin luonnonkiharalle. Ja nyt ei puhuta mistään pienistä laineista vaan kunnon kikkaroista. Ja sehän siinä onkin, että ne oli todella kivat, joten jatkossa en enää ikinä laita hiuksiani, vaan toimin aina kuin olisin krapulassa.

Kronologisuus on yliarvostettua. Siispä; perjantaina aiheutin hilpeyttä paidallani, joka sai roiskeita ainakin oluesta ja pepsi maxista. Eturivissä ON hyvä jorata tuopit käsissä. Jopa bändin rumpali otti kuvia, koska näytin varmasti todella tunnelman mukaiselta. Ja minä olin se, joka oli selvin päin autolla liikenteessä. Ja silti olin onnistunut laittamaan mustat rintsikat turkoosin paitani alle, joten ne eivät varmastikaan ole paistaneet läpi. Eivät.

ps. Kuulemma kiukkuisena Kaikkonen luultavimmin huutaa, kuin mököttää, sillä se ei oikeastaan ikinä osaa olla hiljaa. Ei edes nukkuessaan, koska silloinkin se höpöttää unissaan.

1 kommentti:

Kääpis kirjoitti...

vittuun hilpeys