eroakirkosta.fi

keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Levotonta

Kuten monet ehkä tietävät, Kaikkonen puhuu öisin unissaan. Tai siis höpäjää. Nyt Runosielu Kaikkonen on vienyt hullun luovuutensa uudelle tasolle ja alkanut tekstailemaan unissaan. Itselleen. Se menee näin: Kerro juoru, kerro toinen. Jos ne paljastan, olen vain nainen. (Tuohon nainen tilalle olisi toki käynyt myös loinen. Mutta siinähän nyt ei olisi ollut mitään järkeä, eihän?)

En ymmärrä mistä moista on päähäni tullut (saati sitten, että olen siirtänyt ne puhelimeeni), ja tulee vain mieleen Elm Streetin painajaiset tuosta. Etenkin jos lausuu nuo muutamat kovin oudot sanat samalla tavalla, kuin kyseisten leffojen lasten toooosi kriipisti veisaama One, two, Freddy's coming for you. Three, four, better lock your door. Five, six, grab your crucifix. Seven, eight, gonna stay up late. Nine, ten, never sleep again.

PS. Teille, jotka alatte kiukuttelemaan Elm streetin veisusta, myöhemmin se editoitiin muotoon One, two, Freddy's coming for you. Three, four, better lock your door. Five, six, grab your crucifix. Seven, eight, better stay up late. Nine, ten, he's back again...

1 kommentti:

Kääpis kirjoitti...

Mä en katso mitään elm streettiä. Ei voi tietää. Kyräilijä PISTE