eroakirkosta.fi

tiistai 13. marraskuuta 2007

Hyvää nimipäivää, jos nimesi on Ano.

Klo 9.30
Olen nyt ollut polttamatta noin 36h. Eilinen meni ihan hyvin siihen asti, että pääsin ulos hammaslääkäristä ja tupakanhimo oli sieluariistävä. Loppupäivä meni hyvin, mutta aamulla tuli uusi ongelma eteen, kun kävin tankkaamassa uudella lähibensiksellä ja ostin sisältä aamuevästä. Erehdyin ostamaan kahvin mukaan, jota join ajaessani aamuruuhkassa. Tupakkaaaaaaaa. Mutta en sortunut. Nyt kun vielä saisi tuon yläkerran Saara Savuttajan (nimi muutettu, arvasitko?) lopettamaan myös, olisi töissäkin helpompaa. Niin ja tiedoksi, että tämä tuskin olisi nyt näin kirvelevää, jos käyttäisi joitain laastareita/purkkaa/hypnoosia/japanilaisia hyppykuppaiilimatoja tms, mutta en usko että addiktiota kannattaa korvata toisella. Olen kuullut esimerkiksi alkoholisteista, jotka ovat päässeet eroon viinan kiroista pajauttamisella. Niin, ja nykyään ne vetää herksaa. Fiksua.

Tänään haen inspiraatiota kuuntelemalla töissä Infectediä ja juomalla pepsi maxia. Becoming insane on just nyt se mikä kuvastaa fiiliksiä. Nukuin nimittäin viime yönä melko tasan 10 tuntia ja pöhnäisyyden määrää ei pysty edes mittaamaan. Herättyäni lähdin unenpöpperössä vaeltamaan kohti vessaa, jonka valloitin eilen niin suurella määrällä kosmetiikkaa, ettei kenenkään mieheksi tunnustautuvan kannata sinne jalallaan astua. Huomasin jonkun muunkin olevan kotosalla (todella oletin tämän olevan äitini, jonka kanssa yritän talouden jakaa). Aloitin rutina-virteni hänen huoneensa oven edessä äänellä, joka kuulosti kuin minulla olisi äänenmurros menossa (taitaa liittyä tuohon em. tupakkahässäkkään), kunnes tajusinkin, että paikalla olikin eräs vastakkaisen sukupuolen edustaja ja äitini oli jo töissä.
Ei ees hävetä.

Eilinen oli kumma päivä, sillä työpäivän aikana sain menemään alas kasan luumuja (taisin mainita) ja yhden salmiakkipastillin. Kun olin selvinnyt sieltä massamurhaajan (=hammaslääkärin) vastaanotolta, söin lähes kokonaisen broilerin "vahingossa", kun katsoin Ugly Bettyä.

Ja hei, kertokaa mulle nyt, että miksi en saisi olla taju kankaalla, kun menen seuraavan kerran hammaslääkäriin operoitavaksi? Pitääkö olla niin tyhmä ihminen taas siellä niin, että ehdottaa puudutusta ihmiselle, jolla on hammaslääkärikammo? Haloo, en pelkää kipua vaan ne äänet ja putket ja ,yökyökpuklpukl, kaikki. Sitä paitsi se puudutus sattuu enemmän kuin esim. poraus ja kiitti letuista kun melkein kuuntelit, ettei nuo neulatkaan Kaikkosen kavereita ole. Vaadin ilokaasua JA nukutuksen. Kaikki mikä irti lähtee; dope me up, Scotty.

Ei kommentteja: