eroakirkosta.fi

torstai 15. marraskuuta 2007

Ei mulla edes ole asiaa :D


Puhuttiin taas eilen miesten ja naisten erosta. Olen ylpeä siitä, että otin ajo-ohjeet vastaan mieheltä puhelimen välityksellä, ja löysin perille eksymättä kertaakaan. Ja ajoin ylinopeutta. Jeah. Joten antaa tulla vaan niitä sovinisti-vitsejä, kyl mie kestän!!

Tahtoisin kyllä todella tietää, että onko olemassa yhtäkään sellaista ihmistä, joka olisi ikinä kuunnellut Jipun levyn Salaisuuksia, joita yksinäiset huutaa unissaan itkemättä kertaakaan? Tai en nyt puhu välttämättä vuodatusmaisesta itkunikotusepätoivo-kohtauksesta; pari kyyneltäkin riittää. Hyvä levy, mutta en suosittele kenenkään kuuntelemaan sitä matkalla töihin. Voi käydä niinkin, että joudut meikkaamaan töissä uudestaan. (Never happened.)

Poistun takavasemmalle viikonlopunviettoon noin kuuden tunnin kuluttua, sillä minulla on huomenna VIRALLINEN MUUTTOPÄIVÄ. Olen ehdottomasti sitä mieltä, ettei palkallista muuttopäivää kannata käyttää itse muuttamiseen (ellei nyt ole iha välttämätöntä), vaan ottaa vapaaksi joko perjantai tai maanantai, jotta saa pidennetyn hermolomaviikonlopun. Koska voin rehellisesti kertoa teille, rakkaat lapset, että muutto vie voimat ja sen jälkeen haluaisi vaan saada kofeiinia suoraan suoneen ja jonkin kevyehkön kiinalaisen tädin kävelemään selän päälle. Tässä oli teille myös vastaus kysymykseen miksi en haluaisi itänaapuristamme tilausvaimoa, vaan suosin enemmän aasialaistyyppistä. Kyl mä sen viel tilaan, odota vaan.

Ps. Lapsen renkaissa ei tosiaan ole enää nastoja, kun lapsi leikki känkällä. KOSKA ON LIUKASTA JA SE ON KIVAA.

Pps. Oli pakko postaa toi kisu. Se sulatti Jääkuningatar Kaikkosen rusinankokoisen sydämen. AWWWWWWWWWWWW.

Ei kommentteja: