eroakirkosta.fi

perjantai 30. marraskuuta 2007

Liian hyvää ollakseen totta

Mulla on nyt niin hyvä päivä. Siis lähtöasetelmatkin olivat niin hyvät, että oikeen kauhistutti. Ensinnäkin nukuin lähes 10h (no se on jo melkein liikaa..). Niin ja sitten tänään on perjantai JA palkkapäivä! Hyvä kaveri soitti aamusta, että nähtäisiin pitkästä aikaa. Ja siis ajatuksenani oli ollut soittaa hänelle töiden jälkeen tänään. Se ryöjä arvasi aikeeni, hitto.

Töissä kaikki on tänään hyvällä tuulella ja mukavia ja selvitimme jopa erään jo kauan mieltä askarruttaneen lukko-ongelman. Saan hupaisia tekstiviestejä ihmisiltä, joita olen jo kaivannut pitkään ja suunnitelmani viikonlopuksi ovat nerokkaita.

Sitten vielä tämäkin, että mä sain vihdoinkin tilattua jo pitkään mielessä olleet toimistotarvikkeet (se puhelu kesti 42sek). Siis olisinhan voinut ne tilata jo ikuisuus sitten, mutta kun en jaksanut/osannut/viitsinyt.

Täällä on myös viihdykkeinäni tuore HS (ja etenkin se NYT-liite), Sport (joka tuli jo kotiin noin vitun kauan sitten=viikko sitten) sekä tieto siitä, että on pitkästä aikaa todella varaa mennä syömään lounasta, mikä on meidän mittakaavalla jo paljon.

Eli nyt siis pelottaa mikä tänään tulee kusemaan/menemään pieleen/räjähtämään, koska ei KENELLÄKÄÄN (etenkään Kaikkosella) mene IKINÄ näin hyvin. Joten kaikki rakkaat, ajakaa tänään varovaisesti.

PS. Sain eilen vahvistuksen pankilta, että minulle on kovaa vauhtia tulossa Visa. Ja kävin äsken maksamassa laskuni ja tililleni jopa jäi rahaa. Ihmeellistä.

Ei kommentteja: