eroakirkosta.fi

tiistai 6. marraskuuta 2007

Jännitystä elämään kiiwillä

Jokapaikanhöylä Kaikkonen leikki tänää roskakuskia (no ei edes sitäkään) roudaillessaan noin 6:n rullakollisen verran pahvia pois käytävältä, missä ne olivat "kasassa" = lattiasta kattoon koko käytävä täynnä blokaten mm. väestönsuojan oven totaalisesti. Kun täällä on käynyt joitakin ihmisiä, jotka eivät ymmärrä jätehuoneen ja jätehuoneeseen johtavan käytävän eroa, tämä oli lopputulos. Mutta ainakin sain noin puolen tunnin lounasta edeltävän kuntoilun. Niin ja työkaverini huolestumaan täysin (kännykässäni ei ollut kuuluvuutta kellarissa), joten hän oli jopa henk. koht. puhelimeeni soittanut hätääntyneen puhelun tiedustellen olemassaolostani. Kyllä; Kränttynaama Kaikkonen on vielä hyvinkin elossa (vaikka sille ei nyt maistu oikeen ruoka, tupakka eikä uni) ja kyllä se nyt on ihan hyvällä tuulella ja kyllä sille uskaltaa jälleen puhua. Ja kyllä, tänään se menee ihailemaan remppapoikia uudelle asunnolleen.

Tyhmänrohkea Kaikkonen laittoi tänään myös riskinottokykynsä koetukselle ostaen kahviosta kiiwin ja syöden sen. Viimeksi näin tehtyään Kaikkosen naama (huulia ja kaulaa myöten) meni aika rutturalle ja punaiseksi. Tosin silloin tapaukseen liittyi kaksi (2) kappaletta kiiwejä, nyt vain yksi. Odotamme innolla tuloksia. Tällä kertaa tilanne on se, että Habahaba Kaikkonen on koko loppuviikon roudailemassa tavaroitaan uuteen asuntoon, ja tulee näyttämään joka tapauksessa aivan susirumalta kaatopaikkalöydöltä, joten pieni punerrus naamassa olisi vain piste i:n päälle. Ja sitä paitsi kiiwi on ihan perkeleen hyvää. Etenkin sen jälkeen, kun pääosa ruokailusta on lusikalla hyyyyyvin pieninä paloina syötyä banaania.

Tänään addiktoiduin myös ihmisten googlettamisesta. Se on uskomatonta, miten paljon voi löytyä lähes kenestä vain. Oikeesti ihmisellä voi olla näin tylsää täällä. Niin ja Pelimies suosittelee Kääpiksen blogia tänään. Se hiton kärhämä jotain haukkuu Kaikkosta sen kommenteista prkl.

Ei kommentteja: